"LAZIO IL CUMPARA SIGUR PE RADU STEFAN!"
(FANATIK)
Andrei Trifan
Impresarul Giovani Becali a declarat ca Lazio Roma isi va folosi dreptul de cumparare a fundasului Radu Stefan la sfirsitul acestui sezon: “Radu poate acoperi mai multe posturi si e foarte tinar. Lazio a platit un milion de euro imediat si va mai achita aproape 2,8 milioane de euro la finalul sezonului. Sigur il vor cumpara pentru ca am vorbit cu Lotito acum citeva zile”, a spus Becali.
"ROMA NU A FACUT O OFERTA OFICIALA PENTRU MOTI, DAR EL A PRIMIT PATRU OFERTE DIN ANGLIA. PRETUL LUI E DE 4 MILIOANE DE EURO"
“Moti joaca la Dinamo si a facut pereche in centrul apararii cu Radu Stefan. Moti seamana la joc cu acesta, dar e mult mai puternic. E tinar, are un fizic impunator si aduce foarte mult cu Mexes. Asta nu inseamna ca, daca Roma il ia, va fi vindut francezul. Ce vreau sa spun e ca Moti e mai mult „un Mexes” decit „un Ferrari”. Pretul lui e putin mai mare decit al lui Radu, adica valoreaza vreo 4 milioane de euro. A prmit oferte deja de la patru echipe din Anglia, dar eu sint prieten cu cei de la Roma. Oficial nu stiu nimic de vreun interes al clubului de pe Olimpico. Nu am fost contactat de Roma, dar daca au aparut aceste zvonuri inseamna ca il urmaresc si asteapta finalul sezonului pentru a face o oferta. Daca eu nu vreau, Moti nu pleaca de la Dinamo. Tineti cont ca 99 la suta dintre fotbalistii de valoare din Romania sint reprezentati de mine”, a declarat Becali.
"VICTORIILE DIN ULTIMELE ETAPE NU M-AU LINISTIT PENTRU CA URMEAZA MECIUL CU CFR"
Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Multescu, a declarat ca meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 26-a a Ligii I, este unul important pentru “ros-albi”, pentru ca in cazul unei victorii ar creste considerabil sansele de a ocupa un loc ce-i permite calificarea in Liga Campionilor: “Ne dorim mult sa raminem neinvinsi in acest retur si dupa meciul cu CFR Cluj. Il tratam doar la victorie. Acest joc este unul special. pentru ca putem demonstra ca sintem in continua ascensiune, si o victorie ne-ar mentine in lupta pentru un loc in Champions League. E foarte important pentru Dinamo sa cistige aceasta partida. Cele doua victorii din ultimele etape nu m-au linistit deloc, pentru ca urmeaza acest meci important, doar la finalul campionatului ma voi putea relaxa. Nu ma intereseaza ce s-a intimplat anul trecut. Eu sint acum la echipa, nu am fost si atunci. Vrem cele trei puncte pentru Dinamo, nu pentru alta formatie. Cele trei puncte sint importante pentru noi, fiindca avem nevoie de ele, nu jucam pentru alte cluburi”, a spus Multescu, informeaza Newsin.
"AR FI CEA MAI MARE PROSTIE SA IL ADUCA PE REDNIC"
Fostul international, Danut Lupu, a declarat pentru FANATIK ca oficialii dinamovisti ar face cea mai mare greseala daca il vor aduce din nou pe banca lui Dinamo pe Mircea Rednic: “Cred ca astia de la Dinamo nu sint asa de nebuni sa-l aduca inapoi pe Rednic. Ar face cea mai mare greseala. Asta e chiar buna, incep cu Rednic, schimba apoi vreo 3-4 antrenori si dupa aia termina acelasi campionat cu Rednic. Cum sa aduci un om cu care te-ai balacarit dupa ce te-ai despartit?”, a declarat Lupu. (Florentin Dinca)
"REDNIC NU ARE TARIA SA TINA UN VESTIAR"
Danut Lupu a declarat pentru FANATIK ca fostul antrenor al giulestenilor, Mircea Rednic, nu are taria sa tina un vestiar. Lupu este de parere ca atit la Rapid cit si la Dinamo, “Puriul” a fost ajutat de jucatori sa devina antrenor: “Rednic nu are taria sa tina un vestiar. Asa e el. Cind are rezultate, el e bun, cind echipa nu are rezultate, jucatorii sint de vina. Asa s-a intimplat si la Dinamo. Jucatorii l-au facut mare”, a declarat Lupu. (Florentin Dinca)
MOHAMED AMOUH, IN VIZORUL "SPARTANILOR MICI"
Ivorianul adus de Dinamo II in probe si care a inceput deja antrenamentele cu alb-rosiii este Mouhamed Amouh (19 ani). Echipa secunda a clubului din Stefan cel Mare va continua campania de intariri pentru sezonul viitor prin transferul unui portar si al unui atacant, ambii componenti in nationala de tineret a Coastei de Fildes, dar si a unui atacant sudanez. Cei trei fotbalisti africani sint asteptati sa soseasca in cursul saptaminii viitoare. (Mihai Nejneru)